Bag om senzone

Ømmer dine fødder sig kun i fritiden?

Næppe! For mange mennesker er det oftest tiden på arbejde, der er den mest plagsomme for fødderne. 
Med senzone erhverv, får du som arbejdsgiver mulighed for at forkæle dine medarbejdere og deres fødder. Og så gør det vel ikke noget, at det samtidig er en rentabel investering for din virksomhed? Særligt hvis medarbejderne tjener deres løn opretstående eller med tungt arbejde i øvrigt.
Det er ganske let! Vi kommer ud på virksomheden og foretager en krops- og ganganalyse af dine medarbejdere, ligesom de vil få en fodscanning. På den baggrund finder vi den rette individuelle løsning til den enkelte.  

Det er meget billigere, end du tror

Der findes mange tilskudsordninger for folk med udfordrede fødder. Lad os hjælpe dig med dem, så du ikke snyder dig selv. Glade medarbejdere med glade fødder vil altid være en økonomisk fordel for din virksomhed.

Én over tæerne

Rigtig mange medarbejdere skal benytte sikkerhedssko! Og virksomheden er ansvarlig for, at sikkerhedsskoen er CE godkendt. Er skoen ikke det, kan virksomheden blive holdt erstatningsansvarlig.
Hidtil har man ikke kunnet hjælpe denne type medarbejdere med indlægssåler, da enhver form for ændring af sikkerhedsskoens konstruktion ville ophæve CE godkendelsen.

I senzone erhverv har vi imidlertid indgået en aftale med en producent af CE godkendte sikkerhedssko. Aftalen betyder, at I kan får leveret sikkerhedssko med plads til en specialtilpasset senzone sål, uden at CE godkendelsen kompromitteres. Så vil du både hjælpe dine medarbejdere til bedre fodkomfort i sikkerhedsskoene og sikre din virksomhed mod risikoen for et økonomisk rap over tæerne … undskyld: fingrene, så kontakt os for en uforpligtende samtale og et par gode råd.