senzone indlæg

Generelle oplysninger
Senzone ApS
CVR. nr. 32142265
Adresse: Nørreskov Bakke 14, 8600 Silkeborg
e-mailadresse: info@senzone.dk
Telefonnummer: +45 86822012
Etableringsår: 2007

Levering
Senzone indlægssåler leveres cirka 14 dage efter indlægssålerne er bestilt. Såfremt der skulle forekomme problemer med leveringstiden vil kunden blive oplyst om dette.

Retur og ombytning
Vi giver ikke penge retur ved køb af varer. Dog kan varen byttes, men gælder ikke for nedsatte varer.

For alle varer gælder det, at der skal kunne fremvises original kvittering, og at varerne leveres retur i samme stand som ved købet.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler hos Senzone ApS har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi eller kan vi få brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Fødselsdagsdato 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Senzone ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og personale hos Senzone ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Senzone ApS videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger med mindre andet er aftalt på et skriftligt samtykke.

Som registreret hos Senzone ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Senzone ApS via e-mail (info@senzone.dk). 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på info@senzone.dk eller på telefon 86822012. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.