senzone indlæg

senzone sport indlæg

Såler til alle typer sportsgrene

senzone sålen tilpasser sig dine sportssko uanset, hvilken sport du dyrker.

Der findes ikke én kopi af samme indlæg. Det betyder at sålen bliver personligt lavet til dine sportssko, som kan være smalle, brede, mindre eller større end normalt. Uden sammenligning bliver materialet på sålerne nøje udvalgt til dine behov.

Indlæg til løbesko

Løb den ekstra mil med senzones sportssåler til løbesko, der er designet til dem, som tager deres løb alvorligt. Med indlæg, som er tilpasset dine fødder og dine behov vil du kunne yde mere og undgå overbelastning i kroppen. Samtidigt vil det spare dig for gentagne køb af løbesko, da senzone indlæg forhindrer unødvendigt slid på dine sportssko.

Indlæg til fodboldstøvler

I fodbold belaster du dine ankler, knæ og hofter mere end normalt. Derfor er det vigtigt med den rigtige støtte og balance i fødderne. Fodboldspillere er i dag blevet mere bevidste omkring vigtigheden i de korrekte indlæg i sportssko. Erfaringen viser en lindring af smerter og forbedret ydeevne.

Kvaliteten på senzone sport sålen er lavet af speciel materiale, som forbedre slidevnen og tilpasses til dine støvler.

Har du smerter når du dyrker sport?

Hvis du har smerter i ryggen, hoften, knæ eller ankler, når du dyrker sport, kan det stamme fra fødderne. Derfor anbefaler vi en gratis fodscanning, hos en af vores senzone partnere, som kan give dig en professionel rådgivning og med et par såler lindre dine smerter og øge din ydeevne.

Få en gratis fodscanning, hvor som helst når som helst.

Kom til tjek og lad os se, hvad senzone kan gøre for din præstation. Det ville jo være dejligt, hvis du med de rette såler kommer til at kunne løbe den ekstra mil, gå 18 huller uden trætte fødder eller komme i bedre balance, når du skal slå det afgørende indlæg. Vi kan naturligvis ikke love, at du rammer rigtigt hver gang, men vi kan love, at du får bedre fod på din sport.

Bestil en gratis fodscanning

content/gratis-fodscanning.png

Smerter