Send os en besked

[contact-form-7 id=”16975″ title=”Kontaktformular”]

 

Brian Skaarup

Effektive redskaber

 

Jeg bruger forskellige behandlingsformer når jeg behandler hos Senzone. Jeg har mange effektive redskaber og behandlingsmetoder som jeg tror på – jeg bruger bla.:

  • Laserbehandling
  • Shockwave
  • Akupunktur
  • Columnaterapi
  • Pelvisterapi
  • Heilpraktik
  • Ortopædi

Har du brug for en behandling, kan du kontakte os på 86 82 20 12 eller udfylde vores kontaktformular her.

Læs mere

Her er lidt historik om mit behandlerforløb, jeg er 57 år og fik min uddannelse som ortopædisk håndskomagermester i 1987, en uddannelse der dengang tog 7 år og var meget koncentreret om underben og fødder. Under uddannelsen lærte jeg alt om føddernes betydning for en korrekt gang, hvordan man kan rette en skæv fodstilling med et godt indlæg eller i svære tilfælde med håndsyet fodtøj. Min nysgerrighed for hvad der skete med resten af kroppen når vi rettede fødderne, blev så stor at jeg måtte finde en holistisk uddannelse hvor hele kroppen blev analyseret.

 

I min søgen faldt jeg over uddannelsen Pelvisterapeut, som er en uddannelse, der er meget centreret omkring bækkenet. Bækkenet kan stå i 27 forskellige fejlstillinger og være skyld i problemer i ben, ryg og nakke, en helt ny viden, hvor jeg også lærte at måle en bendifference ud på den rigtige måde – nemlig hvor man ligger ned, så man tager bækkenet ud af målingen. Langt de fleste bendifferencer ligger nemlig i et skævt bækken og ikke i benene, som mange læger fejlagtig tror.

 

Efter nogle år blev jeg igen nysgerrig og denne gang var det koncentreret omkring ryg, nakke og hoved, jeg opdagede at mange der blev rettet i underextremiteterne også havde problemer i ryg og nakke regionen.
Rigtig mange har et skævt bækken og derved også en skæv ryg, som tit skyldtes at vi kompenserer for skævheden i bækkenet. Den skæve ryg giver tit nakke og hovedsmerter, spændinger mellem skulderbladene og udstrålinger ned i armene. Den uddannelse der dækkede min nysgerrighed mest, hed Columnaterapeut – (Columna betyder ryg). En super god uddannelse der er en blanding mellem kiropraktik, massage og manuelbehandling. Så nu var jeg klædt godt på til at kunne hjælpe mine patienter, lige fra fødder til hoved.

 

Jeg manglede dog én ting, nemlig at kunne smertebehandle, når patienter kom ind med et hold i ryggen (Lumbago), og jeg kunne nemlig ikke manipulerer patienterne da de havde så store smerter at jeg ikke måtte røre ved dem.

 

Jeg var så uheldig/heldig selv at få en lumbago og ikke kunne komme ud af sengen, jeg tog en masse smertestillende og fik min kone til at køre mig til en akupunktør, han satte nåle i lænden, benene, ballerne og sikkert også andre steder, men ikke nok med det så satte han også strøm til nålene. Efter en times behandling kunne jeg rejse mig fra briksen, havde stadig smerter men kunne selv køre hjem og dagen efter var det lidt bedre – nok til at jeg kunne begynde med lidt rygøvelser. Efter fire behandlinger var min ryg smertefri og jeg har kunne holde den ved lige med lidt rygøvelser hver dag.

 

Så efter denne oplevelse fandt jeg min fjerde uddannelse, akupunktøruddannelsen. Jeg har færdiggjort den to en halv årig RAB godkendte uddannelse her i 2020, i uddannelsen var der indlagt en studietur til Kina hvor vi i 14 dage blev undervist af verdens bedste undervisere. Så nu mener jeg min ”værktøjskasse” er så stor at jeg kan hjælpe langt de fleste af med deres problemer.

 

Hos mig bliver du tjekket fra fødder til hoved og nogle af de ting jeg har hjulpet mange med er:

Rygsmerter
Lændesmerter
Smerter i hofterme
Smerter i ballen muskulaturen
Snurrende fornemmelse ned i ben og fødder
Hælspore
Nedsunkne forfødder
Knyster.
Hovedpine
Migræne
Tinnitus
Nakkespændinger
Skulderproblemer
Knæproblemer
Ankelproblemer
Urinsyregigt
Menstruationssmerter
Maveproblemer, forstoppelse/diarre

Har du brug for hjælp? Så tag kontakt her og få en tid til en behandling.

Priser på behandling

1400 kr. for en behandling, varighed  1 time. Der ydes tilskud fra Sygesikringen Danmark til akupunktur og der kan bruges sundhedsforsikring.

Behandlinger

Vi er eksperter i bevægelse og arbejder målrettet på at løse din problemstilling. Vi arbejder med løbeanalyser, bevægeanalyser og fodscanninger. Derudover tilbyder vi flere former for behandling, der hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med dine skader og smerter.

Hos Senzone laver vi ikke kun indlægssåler og ortopædiske sko. Vi laver også behandlinger inden for sportsskader.

Vi bruger forskellige behandlingsformer når vi behandler hos Senzone. Vi har mange effektive redskaber og behandlingsmetoder som vi tror på – vi bruger bla. laserbehandling og shockwave. Har du brug for en behandling, kan du kontakte os på 86 82 20 12 eller udfylde vores kontaktformular her.

COVID-19: Vi holder åbent hos Senzone som normalt jvf. Virksomhedsguidens krav. Vi tager naturligvis vores forbehold ift. hygiejne og medarbejdere.