Send os en besked

[contact-form-7 id=”16975″ title=”Kontaktformular”]

“I en håndboldkamp i Marts 2016, får jeg et voldsomt trælår i en håndboldkamp og bliver samtidig slået bevidstløs. I lårmusklen dannes der så kraftigt et arvæv og forkalkning i to store klumper på ca. 14×5 cm og en på 12×3 cm. Det resulterede i et stift lår og smerter døgnet rundt. Jeg kunne gå og løbe meget lidt og krævede hvile 2 gange daglig for at få hverdagen til at fungerer.
I sommeren 2017 kommer jeg til Senzone og starter en behandling med shockwave og compex, som går året ud.
I dag har jeg en hverdag uden smerter, og uden brug for pauser og hvil. Jeg løber nu ultraløb og trailløb og har lige gennemført Julsø Ultra på 35 km. De næste løb er også planlagt og byder blandt andet på NXM, 8 Timer i Dollerup bakker og et marathon i efteråret 2018.”
Helle

Vil du høre mere shockwave og compex kan du kontakte os her >