Send os en besked

[contact-form-7 id=”16975″ title=”Kontaktformular”]

Senzone Silkeborg

I vores butik sælger vi en lang række produkter, som kan hjælpe dig til en bedre hverdag. Alle de produkter vi forhandler, er nøje udvalgt ud fra et ønske om at imødekomme vores kunders behov.

Vi har bla. et stort udvalg af komfortsko, da pænt fodtøj også gerne må være en fest for fødderne! I alle de sko vi sælger kan du bruge vores Senzone indlægssåler.

I butikken forhandler vi også massagebolde, bambusstrømper, kompressionsstrømer, knæbandager, hjemmesko, helseprodukter og meget mere.

Kig forbi butikken på Nørreskov Bakke 14 i Silkeborg!

Komfort sko
Løbeanalyse

Løbeanalyse

Når du løber, er det vigtigt, at dine løbesko passer til din fod og kropsholdning. Derfor tilbyder vi en løbetest og fuld løbeanalyse, hvilket kan optimere dit løb samt hjælpe dig med det rigtige valg af løbesko.

 

Hvis du har hørt om ”pronation” og ”neutrale løbesko”, men ikke rigtig ved hvordan du skal forholde dig til det og hvad du skal være opmærksom på? Så kom ind til os i Senzone, for vi brænder for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Behandlinger

Har du smerter i kroppen eller foden har vi nogle produkter og behandlinger som vi har haft stor succes med. Vi bruger laserbehandling, shockwave behandling, fysioterapi, indlægssåler og mange andre redskaber, som kan gøre dig skadesfri.

Behandlinger
Kendte mærker

Vi forhandler med de kendte mærker inden for komfort sko, som Newfeet, GaitLine, Green Comfort, Arcopedico, Berkemann osv. Vi går ind for kvalitet.

Fokus på dine løbesko

Når du får en løbeanalyse har vi fokus på at finde de rigtige løbesko, som passer til din krop og fødder, samt optimere dit løb.

Effektiv skadesbehandling

Vi har stor effekt med vores skadesbehandling, hvor vores faglig kompetente behandlere bruger den nyeste teknologi.

Har du smerter?

Har du smerter?

Bemærk: Vi holder ferielukket i uge 30 og lukker butikken d. 31 kl 15:00.