Senzone Silkeborg

I vores butik sælger vi en lang række produkter, som kan hjælpe dig til en bedre hverdag. Alle de produkter vi forhandler, er nøje udvalgt ud fra et ønske om at imødekomme vores kunders behov.

Vi har bla. et stort udvalg af komfortsko, da pænt fodtøj også gerne må være en fest for fødderne! I alle de sko vi sælger kan du bruge vores Senzone indlægssåler.

I butikken forhandler vi også massagebolde, bambusstrømper, kompressionsstrømer, knæbandager, hjemmesko, helseprodukter og meget mere.

Kig forbi butikken på Nørreskov Bakke 14 i Silkeborg!

Behandlinger

Har du smerter i kroppen eller foden har vi nogle produkter og behandlinger som vi har haft stor succes med. Vi bruger laserbehandling, shockwave behandling, fysioterapi, indlægssåler og mange andre redskaber, som kan gøre dig skadesfri.

Kendte mærker

Vi forhandler med de kendte mærker inden for komfort sko, som Newfeet, GaitLine, Green Comfort, Arcopedico, Berkemann osv. Vi går ind for kvalitet.

Fokus på dine løbesko

Når du får en løbeanalyse har vi fokus på at finde de rigtige løbesko, som passer til din krop og fødder, samt optimere dit løb.

Effektiv skadesbehandling

Vi har stor effekt med vores skadesbehandling, hvor vores faglig kompetente behandlere bruger den nyeste teknologi.