Hvis du er på udkig efter et par gode støvler, har vi lige det, du har brug for. Vi har et bredt udvalg af støvler til damer, der både er komfortable og stilfulde. Uanset om du er på udkig efter et par nye vinterstøvler eller nogle moderigtige ankelstøvler, har vi noget for enhver smag. Vores støvler er af materialer af højeste kvalitet og gennemgået af vores eksperter inden vi køber dem ind. Find det perfekte par støvler til i dag. Betal sikkert, få fri fragt og fri retur.

Køb dine næste støvler online

Køb dine næste støvler online på vores hjemmeside. Vi har et bredt udvalg af stilfulde og komfortable støvler at vælge imellem, herunder:

  • Vinterstøvler
  • Lange støvler
  • Ankelstøvler

Du får altid fri fragt og fri retur.

Vælg de rigtige dame støvler for dig

Når du leder efter et par nye støvler, er det vigtigt at overveje, hvilken type støvler der passer bedst til dig

  • Hvis du har brug for en hård og slidstærk støvle til arbejde eller udendørs aktiviteter, er en støvle med GoreTex måske den rette for dig
  • Hvis du er på udkig efter noget mere stilfuldt og alsidigt, så er en klassisk- eller dressboot måske bedre egnet til dine behov

Din livsstil bør også tages i betragtning, når du vælger støvler. Hvis du f.eks. ofte går i vådt vejr eller sne, er det en klog beslutning at investere i et par gode støvler med GoreTex. Omvendt, hvis du bruger dem til arbejde, kan du vælge at købe nogle lette støvler, der er lette at gå i.

Find dame støvler på tilbud her

Leder du efter et godt tilbud på dine dame støvler? Se vores udsalgssektion, hvor du finder gode rabatter på nogle af vores mest populære støvler til damer. Vi har et bredt udvalg af stilarter og størrelser at vælge imellem, så du er sikker på at finde det perfekte par støvler til en brøkdel af prisen.

Støvler er uundværlige i enhver kvindes garderobe. Gå på opdagelse nu!

LUK

Gratis fragt

Gratis levering med GLS PakkeShop.

Du har mulighed for gratis returret i op til 14 dages efter købet. Du kan printe en returlabel her, hvis du ønsker at returner din varer.

Bestil inden klokken 11:00 alle hverdage og vi sender varen samme dag.

30 dages returret

Har du brug for at returnere din varer, kan du gøre det gratis inden for 30 dage.

Bemærk at varen skal være i samme stand, som da du modtog den.

Du kan printe en gratis returlabel til GLS på vores returportal.

Brug for hjælp?

Jonna Kjeldsen

Butiksansvarlig

Telefon:
+45 86 82 20 12
E-mail:
reception@senzone.dk
Mandag – torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag 10:00 – 16:00
Lørdag – Søndag Lukket