Send os en besked

Nyhedsbrev – Ved at krydse af tilmelder du dig vores nyhedsbrev, som giver dig relevant informationer, tilbud, events og meget mere. Du accepterer også vores persondatapolitik som du kan læse her. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.

 

Behandlinger

Behandlinger hos Senzone

 

Vi er eksperter i bevægelse og arbejder målrettet på at løse din problemstilling. Vi arbejder med løbeanalyser, bevægeanalyser og fodscanninger. Derudover tilbyder vi flere former for behandling, der hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med dine skader og smerter.

 

Hos Senzone laver vi ikke kun indlægssåler og ortopædiske sko. Vi laver også behandlinger inden for sportsskader, hvor vi har to professionelle fysioterapeuter ansatte. Thomas Hjort og Asger Skovgaard arbejder begge to for EliteSilkeborg, som har med unge sportstalenter at gøre.

 

Vi bruger forskellige behandlingsformer når vi behandler hos Senzone. Vi har mange effektive redskaber og behandlingsmetoder som vi tror på – vi bruger bla. laserbehandling, fysioterapi og shockwave. Har du brug for en behandling, kan du kontakte os på 86 82 20 12 eller udfylde vores kontaktformular her.

 

  Asger