Send os en besked

[contact-form-7 id=”16975″ title=”Kontaktformular”]

Gratis fodanalyse

 

Vi tror på, at alle fødder er forskellige og træder forskelligt – derfor er det vigtigt, at dine indlægssåler er tilpasset til netop din fod. Derfor tilbyder vi en gratis fodanalyse, som kan gøre dig klog på dine fødder og eventuelle smerter.

Velkommen til Senzone

1. Vi tager godt imod dig

 

Når vi skal behandle og undersøge dine smerter, er det vigtigt, at du får et godt indtryk af os og stoler på os. Smerter er nemlig ikke noget at spøge med, og vi ønsker derfor, at du skal føle dig i trygge, professionelle hænder under vores fodanalyse af dine fødder. En god relation er vigtigt for os, når vi behandler vores kunder, og for os betyder det noget, at du føler dig godt tilpas i vores rammer. Vi tager altid godt imod vores kunder, som kommer ind i butikken – derfor tager vi også godt imod dig, når du kommer og besøger os.

Samtale hos Senzone

2. Hvad vi kan gøre for dig

 

Efter vi har hilst på hinanden, tager vi en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Det er vigtigt for os at kende dine behov. Når vi foretaget en elektronisk fodanalyse og kender dine behov, kan vi nemlig hjælpe dig bedst muligt med dine problemer, så du får det mest optimale resultat ud af din konsultation hos os. Alle mennesker er forskellige, og derfor har alle individuelle behov. Det betyder, at du ikke har de samme fødder, behov og problemer, som din nabo, ven eller mor har. Du har derimod nogle unikke, specifikke behov, og dem forsøger vi at imødekomme på bedste vis gennem vores fodanalyse.

Ganganalyse hos Senzone

3. Laver en ganganalyse

 

Det næste skridt i vores fodanalyse er, at vi foretager en ganganalyse af dig. En ganganalyse kan fortælle meget om dine fødder, og derfor er det en vigtig del af vores fodanalyse. Ud fra denne analyse kan vi blandt andet se, hvis der er skader, problemer eller smerter. Dette giver os de bedste muligheder for at komme frem til det mest præcise resultat, hvilket giver dig de bedste forhold videre i livet.

Analyse af dine fødder

4. Fodanalyse

 

Med stor erfaring i rygsækken, sørger vi videre for en professionel og grundig gennemgang, samt en fodanalyse af dine fødder. Når vi skal analysere dine fødder, bliver vi nødt til at tage dem i hænderne. Ved at tage dine fødder i vores hænder, får vi nemlig det bedste udgangspunkt for at kunne hjælpe dig med dine problemer. Vi sørger for, at du føler dig godt tilpas gennem hele processen. Vores analyse skal nemlig være en god oplevelse for både dig og dine fødder.

5. Scanner dine fødder

 

Som sidste led i vores fodanalyse scanner vi dine fødder. Vi scanner altid dine fødder, da det giver os et præcist aftryk af dine fødder. Dette aftryk benytter vi til analysen af dine fødder og udarbejdelsen af indlægssålen. Ved at gøre det på denne måde ud fra en elektronisk fodanalyse får vi fremstillet et par unikke såler, der passer perfekt til dig og dine fødder. Mere skal der ikke til, før at vi kan sørg for, at du igen kan gå på dine fødder uden smerter eller andre gener.

Kom ind til os og få foretaget din gratis fodanalyse – der er ingen grund til at lade være.

Vil du have en gratis fodanalyse?

Vil du have en gratis fodanalyse?