Book en gratis
fodanalyse

Dine fødder er din krops fundament, som bærer dig hver eneste dag. Men hvornår har du egentligt sidst fået tjekket dine fødder?

Tryk på “Afspil” ikonen for at se video.

Det siger vores kunder ❤️

Disse anmeldser er taget direkte fra Trustpilot.

Ida Pedersen
Ida Pedersen
Læs mere
Professionel undersøgelse af mine fødder og betjening.
Benedikte Kandborg
Benedikte Kandborg
Læs mere
Jeg har været kunde hos Senzone i flere år, men på grund af Corona havde jeg ikke været i butikken meget længe. Det var et glædeligt gensyn med alle på stedet som giver en super god og prof. betjening Mange tak.
Mette Andersen
Mette Andersen
Læs mere
Super effektivt og god service.
Annette Ellebæk
Annette Ellebæk
Læs mere
Fagligt meget dygtige og så er det helt igennem dejlig at man ikke føler sig specielt handicappet, når man kommer hos Senzone. Mvh. En meget tilfreds kunde 🤩
Leon Thejl
Leon Thejl
Læs mere
Jeg er kun glad og positiv når jeg går ind af døren til Senzone og det samme er jeg når jeg går ud igen. Jeg får en professionel oplevelse og behandling af Kasper Skaarup. Når nu behovet er der så føler mig i gode hænder. Tak for i dag og tak for jer.
Louise Jørgensen
Louise Jørgensen
Læs mere
Har kun ros til senzone, og de får mine varmeste anbefalinger. Super sødt, hjælpsomt og fagligt personale. Deres gratis 3D fodscanning fandt hurtigt mit problem. Hvilket senzones fantastiske såler har afhjulpet. 5 store stjerner herfra.
Arne Handberg
Arne Handberg
Læs mere
Har nu købt 2 Senzone såler, det er det bedste jeg har gjort for mine fødder. Fik en utrolig venlig og god behandling
Hans
Hans
Læs mere
Vidende og kompetente medarbejdere, der virkelig lægger sig i selen for at man får produceret et par sko og indlæg, der passer. Ingen vrøvl ved evt. Ændringer - "du siger bare til!" Det er hele køreturen værd fra Aalborg!
Elin Madsen
Elin Madsen
Læs mere
Jeg møder stor faglighed og en dejlig atmosfære i butikken…
Benedikte Kandborg
Benedikte Kandborg
Læs mere
jeg er så glad for mine såler, Tak for den altid meget fine betjening Med venlig hilsen Benedikte Kandborg

Sådan laver vi en fodanalyse 👣

Step 1: Grundlag for analyse

Efter vi har hilst på hinanden, tager vi en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Det er vigtigt for os at kende dine behov. Når vi har foretaget en elektronisk fodanalyse og kender dine behov, kan vi nemlig hjælpe dig bedst muligt med dine problemer, så du får det mest optimale resultat ud af din konsultation hos os.

Step 2: Ganganalyse

Det næste skridt i vores fodanalyse er, at vi foretager en ganganalyse af dig. En ganganalyse kan fortælle meget om dine fødder, og derfor er det en vigtig del af vores fodanalyse. Ud fra denne analyse kan vi blandt andet se, hvis der er skader, problemer eller smerter.

Step 3: Fødderne i hænderne

Med stor erfaring i rygsækken, sørger vi for en professionel og grundig gennemgang, samt en fodanalyse af dine fødder. Når vi skal analysere dine fødder, bliver vi nødt til at tage dem i hænderne. Ved at tage dine fødder i vores hænder, får vi nemlig det bedste udgangspunkt for at kunne hjælpe dig med dine problemer.

Step 4: 3D Fodscanning

Som sidste led i vores fodanalyse scanner vi dine fødder. Vi scanner altid dine fødder, da det giver os et præcist aftryk af dine fødder. Dette aftryk benytter vi til analysen af dine fødder og udarbejdelsen af eventuelle indlægssåler, såfremt dette ønskes.

Hvad kan en fodanalyse fortælle dig? 🤷​

Med en fodanalyse får vi et overblik over dine eventuelle fodproblemer. Vi kan derefter diagnosticere dine problemer, som fx. kan være hælspore, nedsunken forfod, mortons neurom, platfod og meget mere. Vi kan med vores 3D fodscanning efterfølgende producerer et par indlægssåler, som passer præcis til dine fødder og dine behov, hvis du ønsker dette.

Vi forsikrer dig:

  • At vi har fødderne i hænderne
  • At du får en personlig rådgivning 
  • At vi kommer med en løsning til dine problemer

Ofte stillede spørgsmål

Ja. Det er ganske gratis at få en fodanalyse hos os. Det kræver ikke at du køber noget eller bestiller indlægssåler.

Alle vores fodanalyser indeholder en 3D fodscanning, ganganalyse og naturligvis en personlig rådgivning ift. Indlægssåler, fodtøj mm. 

Vi sætter altid 30 minutter af til en fodanalyse. Nogle gange kan det tage kortere eller længere tid, men du skal regne med ca. 30 minutter.

Vi ser gerne du har et par sko med, som du går i til hverdag eller på arbejde. 

Mød vores eksperter 👋

Book en tid hurtigt og nemt 🤝

Det tager kun 1 minut.

Senzone Silkeborg

Nørreskov Bakke 14
8600 Silkeborg

Senzone Aarhus

Marselis Blvd. 175, 1.
8000 Aarhus

GDPR

Vi opbevarer dine oplysninger 100% sikkert efter GDPR lovgivningen.

Fuld kontrol

Du får et brugerlogin, så du nemt kan rette, slette eller booke en ny tid.

SMS Påmindelser

Vi sender altid SMS påmindelser om din(e) tider 24 timer før din tid.

Vil du tale med en ekspert først? 🙋‍♂️

Vil du tale med en af vores eksperter først, så udfyld denne formular så vi kan ringe dig op og fortælle dig mere, samt aftale en tid.