Speciallavet indlægssåler

Få fuld støtte til dine fødder med personligt tilpassede indlægssåler til alle livsstile.

Senzone Indlægssåler

3 grunde til at vælge Senzone

Godkendt af Sygeforsikringen Danmark

Senzone er godkendt af Sygeforsikringen Danmark, hvilket betyder at du kan få et tilskud på 400 kr. ved køb af indlægssåler.

Personlig rådgivning

Hos Senzone får du altid personlig rådgivning og en 3D fodscanning, så vi sikrer os, at du får dé indlægssåler, som passer til dine fødder.

Gør som +20.000 andre

Vi har allerede hjulpet mere end 20.000 mennesker med at bekæmpe deres smerter med Senzone sålen, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Afspil video om Hvornår skal man overveje indlægssåler?
Afspil video om Hvordan er Senzone indlægssåler opbygget?
Afspil video om Hvordan virker Senzone indlægssåler?

Har du smerter i hælen?

Smerter i hælen kan skyldes mange ting, men ofte skyldes det forkert fodtøj og mangel på indlægssåler. Senzone har lavet en speciel sål, som hjælper mod netop disse smerter.

Hælspore

Har du smerter i forfoden?

Man ser ofte smerter i forfoden hos løbere, ældre og folk som er aktive i dagligdagen. Grunden til smerterne er oftest en nedsunken forfod eller forfodsfald.

Nedsunken forfod

Éf af symptomerne for en nedsunken forfod eller forfodsfald, kan være en brændende, stikkende smerte. Med vores Senzone sål kan vi aflaste forfoden så du undgår disse smerter i hverdagen.

Har du smerter under foden?

Mange aktive mennesker lider af smerter under foden. Dette skyldes oftest at man er platfodet eller har en del pronation.

Platfod (Pes valgus)

Som platfodet har ens fod ingen svang, hvilket kan overbelaste ens knogler i foden. Disse overbelastninger kan medføre smerter og problemer med løb, gang og andre fysiske aktiviteter.

Platfod kan skyldes

  • Arvelige gener
  • Hypermobilitet
  • Overbelastning

Har du smerter i akillessenen?

Den hyppigste skade i akillessenen er betændelse, som giver en smerte og uro i hele foden. Et Senzone indlæg kan hjælpe med at komme af med skaderne.   Senzone har hjulpet Silkeborg IFs store profil Robert Skov. Robert havde problemer med sin akillessene og kæmpede dagligt med store smerter. Med en Senzone indlægssål blev han smertefri og kunne genoptage sin professionelle fodboldkarriere.

Har du brug for sikkerhedsgodkendte indlægssåler?

Hvis du har behov for specialindlæg til dine arbejdssko, findes der adskillige alternativer. Vores service inkluderer skræddersyede indlæg, som overholder de relevante EU-standarder og er CE-certificerede.

Ifølge lovgivningen skal både sikkerhedssko og deres indlæg være CE-mærket. Det betyder, at du ikke kan anvende almindelige skoindlæg i dine arbejdssko, da dette vil annullere skoenes CE-godkendelse.

Ofte stillede spørgsmål

Afspil video om Ofte stillede spørgsmål hos Senzone.

Senzone indlægssåler er et specialfremstillede produkt. Et par Senzone indlægssåler koster 1.995 kr.

Ved bestilling af indlægssåler tager vi 500 kr. i delbetaling, hvorefter du betaler det resterende beløb på 1.495 kr. ved udlevering af indlægssålerne.

Bemærk: Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark får du 400 kr. Tilbage for ét sæt indlægssåler.

Ja. Du kan få tilskud fra sygeforsikringen Danmark, hvis du er medlem.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark får du 400 kr. Tilbage for ét sæt indlægssåler.

Derudover kan du søge om en bevilling hos kommunen, hvis du har fået en henvisning fra egen læge. Du kan læse mere om hjælpemidler hos din respektive kommune.

Ja. Det er ganske gratis at få en fodanalyse hos os. Det kræver ikke at du køber noget eller bestiller indlægssåler.

Alle vores fodanalyser indeholder en 3D fodscanning, ganganalyse og naturligvis en personlig rådgivning ift. Indlægssåler, fodtøj mm. 

Vi sætter altid 30 minutter af til en fodanalyse. Nogle gange kan det tage kortere eller længere tid, men du skal regne med ca. 30 minutter.

Vi ser gerne du har et par sko med, som du går i til hverdag eller på arbejde. 

Ja. Du kan som udgangspunkt godt flytte dine indlægssåler fra et par sko til et andet par sko.

Dog er indlægssåler lavet til fx. sandaler ikke til at flytte rundt da sandaler ofte har en anden form end “normale” sko. 

Alle vores indlægssåler er speciallavet til dig og dine behov. Nogle har brug for såler til løbesko, fodboldstøvler, sandaler, fritidssko mm. 

Ja. Du kan altid få tilrettet dine indlægssåler så de passer! Vi gør et stort stykke arbejde for at dine indlægssåler passer dig og er behagelige at gå med.

Kontakt os hvis du har brug for at få tilrettet dine indlægssåler.

Jeg har længe haft smerter og problemer med min akillessene, men efter at jeg har fået mine Senzone indlægssåler, kan jeg nu spille uden smerter. Jeg bruger sålerne i både mine fodboldstøvler og i mine almindelige sko.

Jeg har brugt indlægssåler i mange år, og bruger dem i alle mine sko. Jeg går mange lange ture, og har tidligere haft problemer med både knæ og hofter, men efter at jeg fik mine indlægssåler oplever jeg ingen problemer eller smerter.

Jeg havde en slem svangsene-skade. Jeg fik lavet en sål og sidenhen er det blevet til ca. 5.000 km løb uden smerter, og jeg bruger også sålen til hverdag. Bruger jeg ikke sålen, bliver jeg hurtigt øm i senen og bliver mindet om, at den gør mig bedre.

Bestil en gratis fodanalyse

Dine fødder er din krops fundament, som bærer dig hver eneste dag. Hvornår har du sidst fået tjekket dine fødder?