Indlægssåler som hjælper mod

Mere end 10.000 mennesker er blevet smertefri med Senzone indlægssåler og ortopædiske sko. Har du smerter, kan vi hjælpe dig videre.

Godkendt af Danmark

Senzone er godkendt af Sygeforsikringen Danmark, hvilket betyder at du kan få et tilskud på 400 kr. ved køb af indlægssåler.

Personlig rådgivning

Hos Senzone får du altid personlig rådgivning og en 3D fodscanning, så vi sikrer os, at du får dé indlægssåler, som passer til dine fødder.

Gør som +20.000 andre

Vi har allerede hjulpet mere end 20.000 mennesker med at bekæmpe deres smerter med Senzone sålen, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Har du smerter i hælen?

Smerter i hælen kan skyldes mange ting, men ofte skyldes det forkert fodtøj og mangel på indlægssåler. Senzone har lavet en speciel sål, som hjælper mod netop disse smerter.

Hælspore

Har du smerter i forfoden?

Man ser ofte smerter i forfoden hos løbere, ældre og folk som er aktive i dagligdagen. Grunden til smerterne er oftest en nedsunken forfod eller forfodsfald.

Nedsunken forfod

Éf af symptomerne for en nedsunken forfod eller forfodsfald, kan være en brændende, stikkende smerte. Med vores Senzone sål kan vi aflaste forfoden så du undgår disse smerter i hverdagen.

Har du smerter under foden?

Mange aktive mennesker lider af smerter under foden. Dette skyldes oftest at man er platfodet eller har en del pronation.

Platfod (Pes valgus)

Som platfodet har ens fod ingen svang, hvilket kan overbelaste ens knogler i foden. Disse overbelastninger kan medføre smerter og problemer med løb, gang og andre fysiske aktiviteter.

Platfod kan skyldes

  • Arvelige gener
  • Hypermobilitet
  • Overbelastning

Har du smerter i akillessenen?

Den hyppigste skade i akillessenen er betændelse, som giver en smerte og uro i hele foden. Et Senzone indlæg kan hjælpe med at komme af med skaderne.   Senzone har hjulpet Silkeborg IFs store profil Robert Skov. Robert havde problemer med sin akillessene og kæmpede dagligt med store smerter. Med en Senzone indlægssål blev han smertefri og kunne genoptage sin professionelle fodboldkarriere.

Jeg har længe haft smerter og problemer med min akillessene, men efter at jeg har fået mine Senzone indlægssåler, kan jeg nu spille uden smerter. Jeg bruger sålerne i både mine fodboldstøvler og i mine almindelige sko.

Robert Skov Prof. Fodboldspiller – Hoffenheim

Jeg har brugt indlægssåler i mange år, og bruger dem i alle mine sko. Jeg går mange lange ture, og har tidligere haft problemer med både knæ og hofter, men efter at jeg fik mine indlægssåler oplever jeg ingen problemer eller smerter.

Lis - Pensionist

Jeg havde en slem svangsene-skade. Jeg fik lavet en sål og sidenhen er det blevet til ca. 5.000 km løb uden smerter, og jeg bruger også sålen til hverdag. Bruger jeg ikke sålen, bliver jeg hurtigt øm i senen og bliver mindet om, at den gør mig bedre.

Line Thams Prof. Triatlet – Danmark

Fordele ved Senzone indlægssåler

Hvorfor bruger mere end 20.000 Senzone indlægssåler?

3D Scanning af din fod

Personlig rådgivning

Ganganalyse

Tilfredshedsgaranti