Aflevering af hælspore indlæg

Til dig som har fået Senzone indlægssåler

Til dig som har fået en fodanalyse, og ikke valgt at bestille indlægssåler

Til dig som har fået Senzone indlægssåler

Klik på en af overskrifterne og læs mere.

Det kan tage op til tre uger for dine fødder at tilpasse sig de nye indlægssåler, men du bør ikke føle dig utilpas under brugen. Det er normalt at føle lidt ømhed i starten, da foden skal vænne sig til ændringen.

Hvis du oplever ubehag eller at det føles forkert, skal du kontakte din nærmeste Senzone afdeling for en tilretning. Dette er gratis.

Hvis du ønsker at anskaffe et ekstra sæt indlægssåler, der svarer til dem, du allerede har, bør du kontakte din nærmeste Senzone afdeling.

Bemærk, at hvis du har fået indlægssåler til almindelige sneakers, sko eller støvler, kan du ikke få et ekstra par til fx. sandaler, fodboldstøvler eller lignende, da disse sko har en anden form, uden at komme forbi klinikken igen.

Prisen for et andet par inden for 3 måneder er 1.500 kr, og du vil også modtage tilskud fra Sygeforsikringen Danmark for dette andet par.

Det er altid muligt at få tilpasset dine indlægssåler, hvis du oplever, at de ikke opfylder dine krav eller forårsager ubehagelige smerter.

Kontakt din nærmeste Senzone afdeling og bestil en tid til tilretning af dine indlægssåler.

Kontakt her os.

Ja. Du skal blot kontakte din nærmeste Senzone afdeling. Så får du en tid.

Kontakt her os.

Hvis du oplever ubehag eller smerter ved brug af indlægssålerne, bør du fjerne dem fra skoene og kontakte din nærmeste Senzone afdeling for en kontrol og tilretning.

Da indlægssålerne er individuelt tilpasset, kan det være nødvendigt med justeringer for at sikre, at produktet giver den ønskede effekt.

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at du får et produkt, der kan hjælpe dig af med dine fodproblemer.

Kontakt her os.

Senzone indlægssåler er individuelt tilpasset, men i de fleste tilfælde bør de kunne bruges i sko, hvor den originale sål kan fjernes og erstattes med Senzone indlægssålerne.

Der kan dog være variationer i formen af forskellige sko, hvilket betyder, at det ikke altid er sikkert, at indlægssålerne passer direkte i. Det er vigtigt at sikre, at indlægssålerne passer og sidder korrekt i både nuværende og eventuelle nye sko, da det kan påvirke effekten, hvis de ikke sidder korrekt.

Er du i tvivl, så kontakt altid din nærmeste Senzone afdeling – vi vil meget gerne hjælpe med at du får de rigtige sko.

Ja, hvis dine indlægssåler er specielt designet til at passe i bestemte sandaler. Sandaler har ofte en anden form end almindelige sko, hvilket kan gøre det svært at bruge indlægssåler, der ikke er designet til dem – det kan også se ikke æstetisk pænt ud.

Hvis du er i tvivl, anbefales det at kontakte din nærmeste Senzone afdeling for rådgivning.

Nej. Det anbefaler vi bestemt ikke.

Ønsker du at få tilrettet dine indlægssåler, så kontakt din nærmeste Senzone afdeling – så løser vi det for dig.

Vi gør alt for at dine Senzone indlægssåler opfylder dine behov og krav. Dog kan det være svært i nogle få tilfælde, da indlægssålerne er et individuelt speciallavet produkt. Nogle personer har mere komplekse fodproblemer end andre, og nogle har problemer andre steder i kroppen, som kan påvirke fodproblemerne og som vi ikke nødvendigvis kan løse.

Derfor anbefaler vi altid at få tilrettet indlægssålerne nogle gange, før man holder op med at bruge dem. Ofte drejer det sig om mindre justeringer, som kan gøre en stor forskel.

Hvis de efter gentagne rettelser stadig ikke har gjort en forskel, anbefales det at kontakte din nærmeste Senzone afdeling for at finde en løsning.

Du kan finde alle vores øvelser her på YouTube:

Gå til youtube

Til dig som har fået en fodanalyse, og ikke valgt at bestille indlægssåler

Klik på en af overskrifterne og læs mere.

Ja, det er selvfølgelig muligt. Hvis du fortryder, at du ikke bestilte dine indlægssåler, efter at du fik din fodanalyse, kan du altid kontakte din nærmeste Senzone afdeling for at bestille dem.

Derefter kan du få en tid til at hente dine indlægssåler, når de er færdigproduceret.

Ja, vi har gemt din fodanalyse, så du altid kan kontakte os hvis du ønsker at bestille dine indlægssåler efterfølgende. Du skal blot kontakte din nærmeste Senzone afdeling.

Senzone indlægssåler er et specialfremstillede produkt. Et par Senzone indlægssåler koster 1.995 kr.

Ved bestilling af indlægssåler tager vi 500 kr. i delbetaling, hvorefter du betaler det resterende beløb på 1.495 kr. ved udlevering af indlægssålerne.

Bemærk: Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark får du 400 kr. Tilbage for ét sæt indlægssåler.

Hvis du føler dig usikker på nogle aspekter af processen, produktet, priserne eller andre relevante oplysninger, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi vil gøre vores bedste for at give dig den nødvendige information og sikre, at du føler dig tryg og ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Kontakt os her.

Vi kan desværre ikke tilbyde dig en konkret afbetalingsløsning på nuværende tidspunkt.
Men kontakt din nærmeste Senzone afdeling, så kan vi prøve at finde en løsning som passer til dig.

Det siger vores kunder

Har du brug for hjælp?
Kontakt os med det samme.

+45 86 82 20 12

Du kan ringe til os alle hverdage fra 09:00 – 13:00.

reception@senzone.dk

Send en mail - vi besvarer dig hurtigst muligt!