Ortopædiske sko

Vi har mere end 55 års erfaring med ortopædiske sko, håndsyet sko og indlægssåler, og vi sætter en ære i at lave moderne og komfortabelt ortopædisk fodtøj.

Vores faglige stolthed gør vores håndværk til noget helt specielt, og vi har derfor rigtig mange glade og tilfredse kunder, der sætter pris på, at deres ortopædiske fodtøj bliver tilpasset til netop deres smag og behov.

Vi bruger kun materialer af høj standard, og vores kunder er selv med til at designe deres egne ortopædiske sko.

Ofte stillede spørgsmål

Prisen på ortopædiske fodtøj svinger mellem 9.000 kr. og 11.000 kr. eks. moms. Kan man få tilskud fra kommunen, er der en egenbetaling på 900 kr. Den har vi valgt at sætte ned til 600 kr hos Senzone.

Ja, det er muligt at få tilskud til dine ortopædiske sko. Du kan søge om en bevilling hos din respektive kommune, som vil hjælpe dig gennem processen.

Ja, du kan godt få tilskud til indlæg. Du skal søge om en bevilling hos din respektive kommune, som vil guide dig gennem processen.

Der findes forskellige typer af ortopædisk fodtøj, hvor nogle kan "nøjes" med FF sko (fabriksfremstillet ortopædisk fodtøj). Andre har brug for helt specielle håndsyet sko, hvor man derfor laver hele skoen fra bunden.

Referencer

Håndsyet sko (ortopædiske sko)

Selvom vi mennesker går rundt på en hård jord, behøves det ikke at føles hårdt for vores fødder. Der er nemlig rig mulighed for at få det til at føles mere som om, at vi går på en sky. Det kan lade sig gøre, fordi Senzone laver håndsyet sko, hvilket er en kæmpe gave til vores fødder. Ortopædiske sko er en kategori, som de håndsyet sko befinder sig under. Her er de ortopædiske sko fremstillet helt og aldeles specifikt til den enkelte bruger af fodtøjet. På den måde får man følelsen af, at den håndsyet sko passer perfekt, da den er designet præcis til at skulle støtte den fod, der bruger skoen. Som skomager skal man være menneskekender for at få skoen til at passe, og det er vi hos Senzone, hvor vi tilbyder håndsyet sko. Det er vigtigt at hjælpe hver enkelt person med at finde det, de søger, og som passer til deres behov inden for ortopædiske sko. Hertil er håndsyet sko en kæmpe fordel.

Føddernes behov sikres med ortopædiske sko

Fødderne har behov. Og det skal man ikke overhøre. Vi skal bruge vores fødder mange år endnu, og derfor er det vigtigt at lytte til fødderne og handle ved eksempelvis at undersøge ortopædiske sko. Hvis man kan mærke, at man af en eller anden grund har ondt i sine fødder, er det vigtigt, at man tager det seriøst. Det betyder nemlig, at fødderne vil have opmærksomhed og skriger efter håndsyet sko. Her kan ortopædiske sko gøre en stor forskel. Håndsyet sko kan også være en mulighed, selvom man ikke kan mærke, at ens fødder har det hårdt. Ved at vælge ortopædiske sko kan man forebygge de gener, der kan opstå senere i livet.

Håndsyet sko bidrager til en mobil og aktiv hverdag

Vi går på arbejde, vi løber, træner, går rundt for at handle og mange andre ting. Vores fødder bliver derfor brugt utrolig meget i løbet af en helt almindelig dag. Det er derfor vigtigt for os mennesker, at vores fodtøj er solidt og behageligt, så vi kan have en mobil og aktiv hverdag. Det kan håndsyet sko være med til at sikre. Overskud er vigtigt i en presset hverdag, hvor der er mange ting at skulle nå hele tiden. Med ortopædiske sko er der en ting mindre at holde styr på i hverdagen.

Fødderne er vigtige

Fødderne er i stand til at bevæge os rundt. Dette er tilfældet, fordi vores fødder er opbygget af en kompleks struktur, hvor selve fodens skelet består af 26 fodknogler, der holdes sammen af kraftige ledbånd. Fødder er vigtige, fordi de fungerer som vores bevægelsesapparat, og det er netop grunden til at ortopædiske sko er værd at give en chance. Det er håndsyet sko, og derfor sørger man for, at de mange knogler og ledbånd ikke kommer på overarbejde, men at den ortopædiske sko derimod hjælper og støtter foden. Fødderne skal forkæles, og det kan man gøre ved velfungerende fodtøj, som kan findes i kategorien ortopædiske sko. Her er kvaliteten høj, designet lækkert og så er der tale om håndsyet sko.

Hurtig leveringstid

Vi ønsker at levere flotte moderne sko i høj kvalitet, kombineret med hurtig levering.

Mere end 55 års erfaring

Vi har mere end 55 års erfaring, hvilket betyder, at vi ved hvad vi laver og du får den bedste kvalitet.

Frit leverandørvalg

Der er altid frit leverandørvalg, uanset hvad der står på din bevilling. Derfor har mange tusinde kunder valgt os til at lave deres ortopædiske sko.