Columnaterapeut Silkeborg

Ryggen – et udbredt problem

I den menneskelige krop spiller ryggen en helt central rolle og dette i mere end én forstand. 

Ryggen er en del af din torso og alle dine ekstremiteter ledes ud herfra, hvorfor din torso rent fysisk er et centralt punkt på kroppen, men på samme tid spiller din torso og dermed ryggen en stor rolle for din bevægelighed. Mange mennesker oplever, at man efter en dårlig nats søvn vågner op og har ondt eller er begrænset i sin bevægelighed, men der er også mange andre mennesker, der på daglig basis mærker smerter eller oplever problemer med sin ryg. På grund af ryggen før nævnte centrale betydning, som ryggen har for din krop, er det anbefalelsesværdig at afhjælpe eventuelle smerter eller problemer med columnaterapi.

Columnaterapi

Columnaterapi er netop en form for terapi med fokus på ryggen. Columna stammer fra latin og betyder søjle og i lægevidenskaben bruges ordet om netop rygsøjlen og dens bærende og fundamentale betydning for kroppen, såvel som kroppens bevægelse. Hvis du mærker smerter, anden ubehag eller decideret nedsættelse i din bevægelsesfunktion i din ryg men også på grund af din ryg, kan en columnaterapeut være behjælpelig. Med specialviden om ryggen og dens elementer, herunder columna, kan columnaterapeuten med en kombination af kiropraktik, massage og manuelbehandling forsøge at afhjælpe uhensigtsmæssige tilstande i ryggen for at du igen kan bevæge dig såvel frit som smertefrit. 

 

Columnaterapeuten

Brian Skaarup har foruden uddannelsen i columnaterapi tre uddannelser, så det er tydeligt, at det er også er interessen, der driver værket. Interessen og nysgerrigheden startede bogstaveligt talt fra bunden med Brians første uddannelse som ortopædisk håndskomagermester og herfra begyndte han at blive klogere på resten af kroppen og dens sammenhæng. Af denne grund er han i stand til at diagnosticere og behandle problemer, du kunne ske at opleve. Ikke nok med dette, så kan Brian også behandle og lindre smerter ved hjælp af terapi i form af akupunktur.