Skomager i Silkeborg

Vi er en skomager, som er beliggende i Silkeborg og har mere end 55 års erfaring inden for ortopædiske sko, såler, fodanalyser og behandlinger. Vi laver håndsyede ortopædiske sko, som er tilpasset 100 procent til dine fødder.

Vores fødder bliver hver evig eneste dag udsat for stor belastning, og når de først gør ondt, kan de hæmme vores hverdag mere, end vi aner.

Hurtig leveringstid

Vi ønsker at levere flotte moderne sko i høj kvalitet, kombineret med hurtig levering. Derfor har vi kun 3 ugers leveringstid på ortopædiske sko.

Mere end 55 års erfaring

Skaarup Silkeborg, som i dag hedder Senzone, har mere end 55 års erfaring, hvilket betyder, at vi kan levere det bedste produkt.

Frit leverandørvalg

Der er altid frit leverandørvalg, uanset hvad der står på din bevilling. Derfor har mange tusinde kunder valgt os til at lave deres ortopædiske sko.

Håndlavede ortopædiske sko

Dine fødder er vigtige, og hvis de begynder at gøre ondt og hæmme dig i din hverdag, er det vigtigt, at du lytter efter. De prøver nemlig typisk at fortælle dig, at noget er galt. Hvis du har ondt i dine fødder i løbet af din dagligdag, kan det helt rigtig fodtøj gøre en verden til forskel. Hos Senzone skomager i Silkeborg laver vi håndlavede ortopædiske sko efter din fod. Det betyder, at du får sko, som støtter og aflaster dig der, hvor du har brug for det. Vi laver flotte og moderne ortopædiske sko efter din ønsker, og hos os har vi frit leverandørvalg uanset, hvad din bevilling siger. Når vi laver håndsyede ortopædiske sko handler det ikke kun om, at vi skal kende din fods styrker og svagheder. Vi skal også kende dig, dit liv og din hverdag for at kunne lave den helt rigtige sko til dig. Det skal være sko, som du kan bruge til det, du laver hver dag, og som kan holde dig oprejst en hel dag.

 

Indlægssåler og fodanalyse

Når du kommer til os hos Senzone som skomager i Silkeborg og har et problem og smerter i dine fødder, tilbyder vi dig altid en gratis fodanalyse. Ingen fødder er ens, og ingen går ens. Derfor er det vigtigt for os, at vi får lavet en indlægssål, der passer præcis til din fod og din gang. En fodanalyse hos os har flere steps, og det starter med en samtale, hvor vi snakker om dine udfordringer og smerter. Derefter analyserer vi din gang, din fod og til sidst scanner vi din fod for tilsammen at finde den bedste løsning for dig. Det er ganske gratis for dig og alle andre at få en fodanalyse hos Senzone. Den eneste, du skal gøre, er at kontakte os, så vi kan aftale en tid og få en fornemmelse af, hvorfor du ønsker en fodanalyse.

Uanset, om du har smerter i hælen, forfoden, under foden eller i achillessenen, kan vi hjælpe dig til en mere smertefri hverdag og en mere ubesværet gang. Du skal ikke hæmmes af smerter og trætte fødder i din hverdag. Sammen med os som skomager i Silkeborg kan vi skabe en løsning for dig, der kan give dig mere overskud.