Send os en besked

[contact-form-7 id=”16975″ title=”Kontaktformular”]

Ondt i fødderne
Forside » Har du ondt i fødderne?

 

Slut med ondt under fødderne

 

Mange danskere døjer hver eneste dag med ondt i fødderne som følge af en aktiv hverdag, hvad enten det er som sportsudøver, et job, som indebærer mange skridt, eller måske en kombination, som det ofte er tilfældet.

 

Ikke mindst betyder vores fodtøj rigtig meget – mange tænker ikke tilstrækkeligt over det i hverdagen og bruger forkert fodtøj. Derfor får de ikke den støtte, som deres fødder behøver, hvilket kan forårsage ømme fødder, smerter i fødderne, ondt under foden/svangen eller brændende fødder. Men sådan behøver det ikke være.

 

Hvis du er en af de mange, som dagligt lever med ondt i fødderne og måske har vænnet dig til smerterne i fødderne og tænker ”Sådan er det bare” – så skulle du måske prøve at kigge indad – i skoen vel at mærke. Fodsålerne betyder nemlig overraskende meget for dine fødders velvære og kan være din behandling til fodsmerter som f.eks. brændende fødder.

 

Det kan også være, at du ikke døjer med smerter, men blot vil forebygge at få ondt i fødderne. Løsningen er i mange tilfælde simpel. En støttende indlægssål kan gøre en stor forskel, hvis du f.eks. har tendens til at træde skævt eller hvis du døjer med mere etablerede skavanker som hælspore, løberknæ, platfod, svangfod eller skæv kropsholdning– der kan være mange årsager til, at du har ondt i fødderne, men ikke mange gode grunde til at lade være med at gøre noget ved det. Tænk at en indlægssål både kan behandle og forebygge fodsmerter f.eks. under foden eller i svangen.

 

Hvor har du ondt i fødderne?

Typisk oplever mange smerter i enten hælen, forfoden, under foden eller i akillessenerne. Det er de fire overordnede steder, hvor fodsmerterne oftest kommer til udtryk. Heldigvis ved vi allerede en masse om årsagerne hertil og hvordan vi undgår, at du får ondt i fødderne.

 

 • Smerter i hælen
  Smerter i hælen skyldes ofte forkert fodtøj eller mangel på indlægssåler. Hos Senzone har vi udviklet en specialsål, som tager hånd om lige præcis det problem og sikrer, at du får den nødvendige støtte.
 • Smerter i forfoden
  Ældre mennesker såvel som folk, der er aktive i dagligdagen f.eks. på deres job eller som løbere, kan opleve nedsunken forfod eller forfodsforfald, hvilket giver smerter. Smerten ved nedsunken forfod vil ofte føles som brændende og stikkende, hvilket vi kan aflaste med en tilpasset sål.
 • Ondt under fødderne
  Denne kategori er også for de aktive – ofte. Det kan f.eks. skyldes, at du har platfod eller på grund af pronation. Som platfodet kan du let komme til at overbelaste knoglerne i foden, da du ingen svang har – og dette kan betyde at du får ondt under fødderne. En tilpasset sål kan afhjælpe dette.
 • Smerter i akillessenerne
  Smerter og uro i dine akillessener er typisk forårsaget af betændelse. Og her kan indlægssåler igen gøre en stor forskel. Bare spørg den professionelle fodboldspiller Robert Skov. Vores Senzone-indlægssåler har medvirket til, at han er blevet smertefri, så han kan spille i landets bedste række hos FCK.
 • Flere end 10.000 har ikke længere ømme fødder

  Flere end 10.000 har allerede oplevet, hvordan Senzone-sålerne eller vores ortopædiske sko har hjulpet dem med at komme fodsmerter til livs. Men ligesom mennesker er forskellige af sind, så gælder det også, når vi taler smerter og fodform. Derfor starter vi altid med en grundig fodanalyse, hvor vi får kortlagt årsagerne til dine smerter og ikke mindst, hvordan vi sikrer, at du slipper for at have ondt i fødderne fremover. I mange tilfælde kan en indlægssål være en god løsning, måske suppleret af behandling med K-laser eller shockwave.

   

  Fodanalysen er ganske gratis og kan bookes lige her: Gratis fodanalyse. Vi laver blandt andet en 3D-scanning af dine fødder, ligesom du får personlig rådgivning, så vi sikrer, at du får de helt rigtige Senzone-såler. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du desuden tilskud på 400 kr. ved køb af dine indlægssåler. Undgå at få ondt i fødderne nu!

Artikel: Nedsunken forfod

Behandlinger

Artikel: Hælspore

hælspore
COVID-19: Vi holder åbent hos Senzone som normalt jvf. Virksomhedsguidens krav. Vi tager naturligvis vores forbehold ift. hygiejne og medarbejdere.