> Slut med ondt under fødderne

Slut med ondt under fødderne

Mange danskere døjer hver eneste dag med ondt i fødderne som følge af en aktiv hverdag, hvad enten det er som sportsudøver, et job, som indebærer mange skridt, eller måske en kombination, som det ofte...

Picture of Brian Skaarup
Brian Skaarup

Ortopædiske skomagermester

Ondt under fødderne

Indholdsfortegnelse

Mange danskere døjer hver eneste dag med ondt i fødderne som følge af en aktiv hverdag, hvad enten det er som sportsudøver, et job, som indebærer mange skridt, eller måske en kombination, som det ofte er tilfældet.

Ikke mindst betyder vores fodtøj rigtig meget – mange tænker ikke tilstrækkeligt over det i hverdagen og bruger forkert fodtøj. Derfor får de ikke den støtte, som deres fødder behøver, hvilket kan forårsage ømme fødder, smerter i fødderne, ondt under foden/svangen eller brændende fødder. Men sådan behøver det ikke være.

Hvor har du ondt i fødderne?

Typisk oplever mange smerter i enten hælen, forfoden, under foden eller i akillessenerne. Det er de fire overordnede steder, hvor fodsmerterne oftest kommer til udtryk. Heldigvis ved vi allerede en masse om årsagerne hertil og hvordan vi undgår, at du får ondt i fødderne.

Smerter i hælen
Smerter i hælen skyldes ofte forkert fodtøj eller mangel på indlægssåler. Hos Senzone har vi udviklet en specialsål, som tager hånd om lige præcis det problem og sikrer, at du får den nødvendige støtte.

Smerter i forfoden
Ældre mennesker såvel som folk, der er aktive i dagligdagen f.eks. på deres job eller som løbere, kan opleve nedsunken forfod eller forfodsforfald, hvilket giver smerter. Smerten ved nedsunken forfod vil ofte føles som brændende og stikkende, hvilket vi kan aflaste med en tilpasset sål.

Ondt under fødderne
Denne kategori er også for de aktive – ofte. Det kan f.eks. skyldes, at du har platfod eller på grund af pronation. Som platfodet kan du let komme til at overbelaste knoglerne i foden, da du ingen svang har – og dette kan betyde at du får ondt under fødderne. En tilpasset sål kan afhjælpe dette.

Smerter i akillessenerne
Smerter og uro i dine akillessener er typisk forårsaget af betændelse. Og her kan indlægssåler igen gøre en stor forskel. Bare spørg den professionelle fodboldspiller Robert Skov. Vores Senzone-indlægssåler har medvirket til, at han er blevet smertefri, så han kan spille i landets bedste række hos FCK.

Book en gratis fodanalyse

Dine fødder er din krops fundament, som bærer dig hver eneste dag. Men hvornår har du sidst fået tjekket dine fødder?

Mere end 20.000 har ikke længere ømme fødder

Flere end 20.000 har allerede oplevet, hvordan Senzone indlægssåler eller vores ortopædiske sko har hjulpet dem med at komme fodsmerter til livs. Men ligesom mennesker er forskellige af sind, så gælder det også, når vi taler smerter og fodform. Derfor starter vi altid med en grundig fodanalyse, hvor vi får kortlagt årsagerne til dine smerter og ikke mindst, hvordan vi sikrer, at du slipper for at have ondt i fødderne fremover. I mange tilfælde kan en indlægssål være en god løsning, måske suppleret af behandling med K-laser eller shockwave.

Fodanalysen er ganske gratis og kan bookes lige her: Gratis fodanalyse. Vi laver blandt andet en 3D-scanning af dine fødder, ligesom du får personlig rådgivning, så vi sikrer, at du får de helt rigtige Senzone-såler. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du desuden tilskud på 400 kr. ved køb af dine indlægssåler. Undgå at få ondt i fødderne nu!

Massagebolde

199 kr.

De to bløde massagebolde fra Senzone øger din blodcirkulation ved brug og frigiver dermed affaldsstoffer i kroppen. Du får to bolde til kun 199 kr. Med fri fragt og hurtig levering.