Green Comfort

Green Comfort er stiftet i 1994, og har siden haft fokus på at producerer fodtøj i bedste kvalitet. Green Comfort leverer sko med komfortable indersåler og sko i fantastisk materiale. Green Comfort sko er fodformet og passer perfekt til dig, som har brug for komfort sko i bedste kvalitet. Se vores udvalg af Green Comfort sko her.

Green Comfort sandaler, støvler og sko

Green Comfort sko er et dansk skomærke, hvis mission og vision er at levere komfortable, moderne og godt fodtøj til den enkelte forbruger. Green Comfort laver både sandaler, støvler og sko. Deres sandaler er pasformet og passer godt til Senzone indlægssåler da fodsålerne oftes kan tages ud af sandalerne og derefter erstattes med speciallavet indlægssåler – det gælder iøvrigt også for støvlerne og almindelig sko. Green Comfort sko er pasformet så de passer til personer med “skæve” fødder – altså fødder som ikke altid passer i de traditionelle mærker på markedet. Sålerne i Green Comfort sko er yderst komfortable og holdbare hvilket er godt til mænd og kvinder som har brug for støtte og aflastning af fødderne.

Green Comfort Støvler

Green Comfort sko tilbyder et stort udvalg af støvler, som er perfekte til de kolde vinterdage. Med komfortable indlægssåler og lavet af materialer af højeste kvalitet vil disse støvler holde dine fødder varme hele dagen lang. Shop vores udvalg af Green Comfort Støvler her!

Green Comfort Sandaler

Green Comfort har komfortable sandaler, der holder dig på benene hele dagen lang. Med Green Comfort’s fodformede konstruktion er disse sandaler perfekte til dig, der har brug for komfortsko.

Køb Green Comfort sko online

Vi har et bredt udvalg af Green Comfort sko, som du kan købe online her på hjemmesiden. Vi har altid 14 dages returret, fri fragt ved køb over 500 kr, 1-3 dages leveringstid og 110% service hvad angår valg af det rigtige fodtøj. Vi er eksperter i fødder og derfor sætter vi en ære i at leverer den rigtige sko som passer til dine behov.

LUK