PRIS

STØRRELSER

Flere størrelser

New Feet

New Feet producerer fodtøj, som er bygget efter ortopædisk håndværk og passer til følsomme fødder. New Feet har fokus på sundhed og kvalitet, hvilket giver dig komfortable sko som føles som nye fødder. Se vores udvalg af New Feet sko her.

Pris
Størrelse

New Feet sko – komfort til fødderne

New Feet Sko er ikke kun moderne og flotte. De er også meget komfortable og går ind under kategorien komfortsko. I flere år har New Feet sko drømt om at æstetik, komfort og kvalitet skulle gå op i en højere enhed – og det har de formået. New Feet sandaler, sko og støvler er alle sammen udstyret med komfortable såler som er nemme at tage ud og erstatte med speciallavet såler såfremt man ønsker dette. New Feet sålerne giver god støtte og aflastning af fødderne.

New Feet udsalg (Sko, støvler og sandaler)

Udsalg på New Feet sko sker oftest når nye varer kommer på hylderne, og de andre kollektioner fra før ikke er udsolgt endnu. Derfor kan du godt være heldig at se New Feet sko, sandaler og støvler på udsalg her. Gå på opdagelse i vores New Feet sko nu!

Køb New Feet sko online

Køb New Feet sko online her på hjemmesiden. Vi har altid 14 dages returret, 1-3 dages levering og fri fragt ved køb over 500 kr. Køb dine næste New Feet sandaler, New Feet støvler eller New Feet sko her.

LUK