New Feet producerer fodtøj, som er bygget efter ortopædisk håndværk og passer til følsomme fødder. New Feet har fokus på sundhed og kvalitet, hvilket giver dig komfortable sko som føles som nye fødder. Se vores udvalg af New Feet sko her.

New Feet sko – komfort til fødderne

New Feet Sko er ikke kun moderne og flotte. De er også meget komfortable og går ind under kategorien komfortsko. I flere år har New Feet sko drømt om at æstetik, komfort og kvalitet skulle gå op i en højere enhed – og det har de formået. New Feet sandaler, sko og støvler er alle sammen udstyret med komfortable såler som er nemme at tage ud og erstatte med speciallavet såler såfremt man ønsker dette. New Feet sålerne giver god støtte og aflastning af fødderne.De fordeler kropsvægten jævnt, hvilket især er godt for folk med fodproblemer.

Kombinationen af materialer af høj kvalitet og et erfarent produktionsteam gør New Feet til et af de bedste komfortsko mærker på markedet i dag. Virksomheden producerer et bredt udvalg af sko, der er perfekte til enhver lejlighed – fra arbejde til fritid. New Feet tilbyder også et stort udvalg af størrelser, så alle kan finde et par sko, der passer perfekt. Og hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du altid returnere dem igen med vores fri returret.

Hvis du aldrig har prøvet et par New Feet sko før, er det nu, du skal gøre det! Med deres komfortablesåler og moderne design, vil du helt sikkert elske dem. Bestil dit nye yndlingspar i dag!

New Feet støvler

New Feet producerer også mange støvler, hvor de fleste er fodformet og derfor er rigtig gode til folk med vanskelige fødder. New Feet støvler holder på varmen og sikrer dig en behagelig støvle til vinteren og det kolde vejr. Støvlerne kan kombineres med ethvert outfit. Uanset om du er på udkig efter et par vintersko, varme læderstøvler eller bare enkle hjemmesko – New Feet har det hele

New Feet sandaler

New Feet er også kendte for deres store udvalg af sandaler og hjemmesko, som igen er lavet til fødder som er vanskelige og derfor passer perfekt til dig, som har svært ved at finde sandaler som passer din fod. Enhver har brug for gode sandaler til sommeren. Prøv et par New Feet sandaler til sommer og fortryd ikke!

New Feet udsalg (Sko, støvler og sandaler)

Udsalg på New Feet sko sker oftest når nye varer kommer på hylderne, og de andre kollektioner fra før ikke er udsolgt endnu. Derfor kan du godt være heldig at se New Feet sko, sandaler og støvler på udsalg her. Gå på opdagelse i vores New Feet sko nu!

Køb New Feet sko online

Køb New Feet sko online her på hjemmesiden. Vi har altid 14 dages returret, 1-3 dages levering og fri fragt ved køb over 500 kr. Køb dine næste New Feet sandaler, New Feet støvler eller New Feet sko her.

LUK

Gratis fragt

Gratis levering med GLS PakkeShop.

Du har mulighed for gratis returret i op til 14 dages efter købet. Du kan printe en returlabel her, hvis du ønsker at returner din varer.

Bestil inden klokken 11:00 alle hverdage og vi sender varen samme dag.

30 dages returret

Har du brug for at returnere din varer, kan du gøre det gratis inden for 30 dage.

Bemærk at varen skal være i samme stand, som da du modtog den.

Du kan printe en gratis returlabel til GLS på vores returportal.

Brug for hjælp?

Jonna Kjeldsen

Butiksansvarlig

Telefon:
+45 86 82 20 12
E-mail:
reception@senzone.dk
Mandag – torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag 10:00 – 16:00
Lørdag – Søndag Lukket