Think! Sko er ikke bare sko. Think fodtøj er lavet efter bedste kvalitet med fokus på design, mode og nutidens trends. Think! sko repræsenterer bæredygtighed, miljøvenlig produktion, høje sociale normer og ansvarlig ressourceanvendelse. Derfor produceres de så bæredygtigt som muligt, med anvendelse af kromfri garvet læder, hvor det er muligt. Think er modesko til både damer og herre, som favner af høj kvalitet. Se vores udvalg af Think sko her.

Think sko – kvalitet og komfort i én

Think sko, støvler og sandaler er alle nogle hvor kvaliteten og komforten går i ét. Think sko er fokuseret på nutidens moderne sko og trends. Deres mission og vision har altid været at leverer fodtøj til damer og herre, hvor moden følger nutidens trends, men ikke går på kompromis med komforten og kvaliteten.

Think sandaler

Think er særdeles kendt for deres Think sandaler, der virkelig udfordrer moden på den bedste måde – men samtidigt bibeholder sin behagelige pasform og kvalitet. Modellerne som Meggie og TJUB er de mest populære Think sandaler i 2021. Se udvalget af vores Think sandaler her.

LUK

Gratis fragt

Gratis levering med GLS PakkeShop.

Du har mulighed for gratis returret i op til 14 dages efter købet. Du kan printe en returlabel her, hvis du ønsker at returner din varer.

Bestil inden klokken 11:00 alle hverdage og vi sender varen samme dag.

30 dages returret

Har du brug for at returnere din varer, kan du gøre det gratis inden for 30 dage.

Bemærk at varen skal være i samme stand, som da du modtog den.

Du kan printe en gratis returlabel til GLS på vores returportal.

Brug for hjælp?

Jonna Kjeldsen

Butiksansvarlig

Telefon:
+45 86 82 20 12
E-mail:
reception@senzone.dk
Mandag – torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag 10:00 – 16:00
Lørdag – Søndag Lukket