WODEN er et brand fra Skandinavien, der designer sneakers med fokus på skandinaviske designprincipper, naturlige kvalitetsmaterialer, mode, funktionalitet og anatomi. Dette sikrer, at sneakersne er omhyggeligt designet til det urbane liv. En unik egenskab ved WODEN sneakers er, at de bruger mindst 50% genanvendt polyester fra PET-flasker i materialet. Vi er forhandlere af WODEN sko fordi vi kan stå inde for deres fantastiske materialer og kvalitet, som matcher de fleste fødder. Se vores udvalg af WODEN sko her.

Læs mere om Woden sko.

- 50%
Original price was: 800 kr..Current price is: 400 kr..

Woden sko og sneakers

WODEN er kendt for at lave sneakers til damer, som har fokus på nutidens trends, farver og mode. De er et skandinavisk brand med fokus på design og bæredygtige materialer. Vi forhandler derfor WODEN sneakers fordi vi mener de opfylder vores krav til et godt fodtøj, som matcher størstedelen af fødder. Sneakers fra WODEN er noget for dig, hvis du går op i mode, friske farver og kvalitetsmaterialer.

Om Woden sko

WODEN blev stiftet i 2013 af Carsten Holm, der har en lang historik som skomager i skobranchen. Derfor har det været naturligt at have fokus på fødderne først og derefter designet. I og med WODEN er et skandinavisk brand er der fokus på tidens trends i norden.

Woden sko på udsalg

Kollektionerne skifter ofte og derfor er det ikke sjældent at vi har WODEN sko på udsalg. Du kan se alle vores WODEN sko udsalg under vores udsalgskategori som du finder i topmenuen.

Kan man bruge speciallavet såler i Woden sko?

Ja, du kan nemt tage sålen ud i alle WODEN sko, hvilket betyder du nemt at erstatte dine egne individuelle såler i dine WODEN sko.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Du kan se WODEN officielle størrelsesguide her, som taget direkte fra WODENS egen hjemmeside. WODEN kan godt være relativt små i størrelserne – derfor anbefaler vi at du kigger på størrelsesguiden.

LUK

Gratis fragt

Gratis levering med GLS PakkeShop.

Du har mulighed for gratis returret i op til 14 dages efter købet. Du kan printe en returlabel her, hvis du ønsker at returner din varer.

Bestil inden klokken 11:00 alle hverdage og vi sender varen samme dag.

30 dages returret

Har du brug for at returnere din varer, kan du gøre det gratis inden for 30 dage.

Bemærk at varen skal være i samme stand, som da du modtog den.

Du kan printe en gratis returlabel til GLS på vores returportal.

Brug for hjælp?

Jonna Kjeldsen

Butiksansvarlig

Telefon:
+45 86 82 20 12
E-mail:
reception@senzone.dk
Mandag – torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag 10:00 – 16:00
Lørdag – Søndag Lukket